• Geen producten in winkelwagen

Aloë Vera Gel met de voedende geitenboter

Aloë Vera Gel met de voedende geitenboter

17,2034,30

Heeft het zonnen zijn sporen nagelaten? Of is de huid rood geworden door het dagelijks scheren?

Verwen dan de geïrriteerde lichaam en gelaatstrekken met hydraterende aloë vera gel.

Het is aan te raden voor de dagelijkse verzorging, met name bij een droge tot extreem droge huid.

De ingrediënten van geitenboter in verbinding met de helende aloë vera brengt veel vocht in de huid, gaat de natuurlijke huidveroudering en rimpelvorming tegen. Het geeft de huid jeugdige spankracht.

De aloë vera gel met geitenboter werkt kalmerend en regenererend, vooral na het zonnen of bij een geïrriteerde en belaste huid.

Wissen
Final price:
Vind je dit leuk?
Share this

Aloë Vera Gel met geitenboter

De Aloë Vera gel is aan te raden voor de dagelijkse verzorging, met name bij een droge en extreem droge huid.

Aloë Vera brengt veel vocht in, gaat de natuurlijke huidveroudering en rimpelvorming tegen.

Het geeft de huid jeugdige spankracht. Het werkt kalmerend en regenererend, vooral na het zonnen of bij een geïrriteerde en belaste huid.

Vrij van parabenen, paraffineoliën en PEG.

 

Geitenboter-serie algemeen:

Geitenboter is een all-rounder als het gaat om huidverzorging. Het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen maken het een highlight voor de veel eisende huid. Geitenboter smelt bij lichaamstemperatuur en wordt daardoor gemakkelijk opgenomen door de huid.

Ontdek onze waardevolle geitenboter producten, zoals de Aloë Vera gel, en laat uw droge, problematische huid ademen, elke dag en elke nacht. Het trekt snel in, werkt ontstekingsremmend, geneest en ondersteunt de celregeneratie, daardoor is geitenboter zacht voor de huid en maakt ze de huid gezond.

De optimale samenstelling en de verwerking van de recepten, rekening houdend met de beste tradities en de recente studies uit de professionele huidverzorging, heeft deze unieke huidverzorging tot stand gebracht.

Al jaren lang zet men bij Kurland in op de waardevolle Geitenboter. Zo ook bij de Aloë Vera Gel uit de geitenboter-serie. Geitenboter in samenstelling met andere zeer effectieve ingrediënten zoals aloë vera, passiebloem olie, Avocado- of zonnebloemolie, het extract van de bloemen van de calendula of de huid eigen Co-enzym Q10, ligt het geheim van het succes van deze geliefde Kurland lichaamsverzorging lijn.

Goed om te weten: Door de vele voordelen en de zeer goede compatibiliteit, zijn onze geitenboter producten ook ideaal voor jonge mensen met een probleem huid en kinderen met een gevoelige huid. Niet alleen de weloverwogen samenstelling van de afzonderlijke producten, maar ook het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit is essentieel voor Kurland. Zo gebruiken we voor onze Aloë Vera Gel, uit de Geitenboter-serie alleen de melk van geiten die vrij lopen en grazen op verse, rijke alm weiden. Het product is vrij van parabenen, paraffine oliën en PEG.

Ingrediënten geitenboter:

Hoogwaardige eiwitten, vooral caseïne, capronzuur (C6), caprylzuur (C8) en Caprinezuur (C10), Mineralen, zoals calcium, kalium, magnesium en natrium, Sporenelementen zoals koper, zink, Fosfor, boor, titaan, vanadium, chroom, vitamine A, B1, B2, C, D en E

SKU: Aloë Vera Gel
Inhoud

75 ml tube, 250 ml pot

Reserveer direct