• Geen producten in winkelwagen

Beschermende handcrème met geitenboter

Beschermende handcrème met geitenboter

13,0025,00

Door het hoge aandeel aan geitenboter, die bij 37ºC in de huid trekt, is deze handcrème optimaal voor schrale, belaste en ruwe handen. De waardevolle verzorgingsstoffen zoals mango pit boter, Allantoïne, ureum en calendula-extract omsluiten de huid, verzorgen het door hydratatie en vitamines A, C en E. Deze verzorgende grondstoffen beschermen de huid tegen schadelijke invloeden. Trekt snel in de huid! Het is vrij van Parabenen, Paraffine-oliën en PEG. ca

Wissen
Final price:
Vind je dit leuk?
Share this

Beschermende handcrème met geitenboter

Onze beschermende handcrème met geitenboter, allantoïne, ureum en goudsbloem-extract (calendula) is een trouwe metgezel, daar onze handen veel te verduren hebben. Niet alleen in de winter, wanneer onze handen veel vocht en verzorging nodig hebben.

De beschermende handcrème trekt snel in en de huid en wordt omgeven met een fijne film.

Handen met een schrale, ruwe en gebarsten huid behoren vanaf nu tot het verleden. In een handomdraai om zo te zeggen!

 

Geitenboter-serie algemeen:

Geitenboter is een all-rounder als het gaat om huidverzorging. Het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen maken het een highlight voor de veel eisende huid.

Een ander pluspunt: de crème smelt bij lichaamstemperatuur en wordt daardoor gemakkelijk opgenomen door de huid.

Al jaren lang zet men bij Kurland in op de waardevolle geitenboter.

De optimale samenstelling en de verwerking van de recepten, rekening houdend met de beste tradities en de recente studies uit de professionele huidverzorging, heeft deze unieke huidverzorgingslijn tot stand gebracht.

In samenstelling met andere zeer effectieve ingrediënten, ligt het geheim van het succes van deze geliefde Kurland huidverzorgingslijn voor het gehele lichaam.

Ontdek onze waardevolle geitenboter producten en laat uw droge, problematische huid ademen, elke dag en elke nacht.

Goed om te weten: Door de vele voordelen en de zeer goede compatibiliteit, zijn onze producten uit deze huidverzorgingslijn, ook ideaal voor jonge mensen met een probleem huid. Vooral bij kinderen met een gevoelige huid. Niet alleen de weloverwogen samenstelling van de afzonderlijke producten, maar ook het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit is essentieel voor Kurland. Zo gebruiken we alleen de melk van geiten die vrij lopen en grazen op verse, rijke alm weiden.

 

Ingrediënten geitenboter:

Hoogwaardige eiwitten, vooral caseïne, capronzuur (C6), caprylzuur (C8) en Caprinezuur (C10). Mineralen, zoals calcium, kalium, magnesium en natrium. Sporenelementen zoals koper, zink, Fosfor, boor, titaan, vanadium, chroom. Vitamine A, B1, B2, C, D en E.

SKU: Handcrème
Inhoud

75 ml tube, 250 ml pot

Reserveer direct