• Geen producten in winkelwagen

Massagelotion-geitenboter voor de gevoelige huid

Massagelotion-geitenboter voor de gevoelige huid

19,0036,50

Ook bij een rustgevende massage kan men met onze massagelotion rekenen op de verzorgende eigenschappen van de geitenboter.

In combinatie met een rijk aandeel jojoba- en zonnebloemolie, Vitamine E en allantoïne is de massagelotion voor de gevoelige huid, is het juiste alternatief ten opzichte van de traditionele massage producten.

Verzorg uw huid op een aangename ontspannende manier met onze massagelotion.

 

Wissen
Final price:
Vind je dit leuk?
Share this

Massagelotion met geitenboter

Deze intensief verzorgende lotion met geitenboter is geschikt voor de normale, gevoelige en geïrriteerde huid.

Dankzij het optimale vermogen om te glijden, is deze lotion ideaal voor massages, van het hele lichaam.

Ook weldadig voor de handen van de masseur. Vrij van parabenen en PEG.

 

Geitenboter-serie algemeen:

Geitenboter is een all-rounder als het gaat om huidverzorging. Het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen maken het een highlight voor de veel eisende huid.

Een ander pluspunt: De massagelotion uit de Geitenboter-serie smelt bij lichaamstemperatuur en wordt daardoor gemakkelijk opgenomen door de huid.

Al jaren lang zet men bij Kurland in op de waardevolle Geitenboter. Zo ook de massagelotion uit de Geitenboter-serie.

De optimale samenstelling en de verwerking van de recepten, rekening houdend met de beste tradities en de recente studies uit de professionele huidverzorging, heeft deze unieke huidverzorgingslijn tot stand gebracht.

Geitenboter in samenstelling met andere zeer effectieve ingrediënten zoals aloë vera, passiebloem olie, Avocado- of zonnebloemolie, het extract van de bloemen van de calendula of de huid eigen Co-enzym Q10, ligt het geheim van het succes van deze geliefde Kurland lichaamsverzorging lijn.

Ontdek onze waardevolle geitenboter producten en laat uw droge, problematische huid ademen, elke dag en elke nacht.

Goed om te weten: Door de vele voordelen en de zeer goede compatibiliteit, zijn onze geitenboter producten ook ideaal voor jonge mensen met een probleem huid en kinderen met een gevoelige huid. Niet alleen de weloverwogen samenstelling van de afzonderlijke producten, maar ook het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit is essentieel voor Kurland. Zo gebruiken we voor onze massagelotion uit de Geitenboter-serie alleen de melk van geiten die vrij lopen en grazen op verse, rijke alm weiden.

 

Ingrediënten geitenboter:

Hoogwaardige eiwitten, vooral caseïne, capronzuur (C6), caprylzuur (C8) en Caprinezuur (C10), Mineralen, zoals calcium, kalium, magnesium en natrium, Sporenelementen zoals koper, zink, Fosfor, boor, titaan, vanadium, chroom, vitamine A, B1, B2, C, D en E

SKU: Massagelotion
Inhoud

250 ml pot, 1000 ml pot

Reserveer direct