• Geen producten in winkelwagen

Classic reinigingsmelk, gezichtsverzorging, 200 ml

Classic reinigingsmelk, gezichtsverzorging, 200 ml

27,00

Vind je dit leuk?
Share this

Classic Reinigingsmelk

Huidvriendelijke reinigingsmelk voor droge en gevoelige huid. Verwijdert de vuildeeltjes, talg en make-up resten, zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

Zonnebloemolie, geitenboter, vitamine E, laat een zijdeachtige gevoel na op de huid. De inhoudsstoffen kunnen bijdragen tot de eliminatie van kleine rimpeltjes en de huid glad te maken.

Ervaar wat deze natuurlijke reinigingsmelk uit de Classic-serie voor uw huid kan betekenen. Heeft u een normaal en gecombineerde huid neem dan de Reinigings-wasgel uit onze Classic-serie voor een optimale en verantwoorde reiniging van de huid.

Natuurlijk mooi?….. Natuurlijk met de reinigingsmelk uit onze Classic-serie!

 

Effectieve gezichtsverzorging voor de hoogste verwachtingen

Het geheim van een mooie gezichtshuid ligt grotendeels bij de goede reiniging, de verzorging en welke producten we daarvoor gebruiken.

,,Juist volwassen, maar ook gevoelige huid heeft bijzonder veel aandacht nodig. Met de nieuwe Classic lijn van Kurland krijgt u een all-inclusive schoonheid behandeling voor gezicht en decolleté. Het geeft de huid precies wat het nodig heeft. Een intensieve, zachte reiniging. Zorgvuldige en duurzame verzorging. Bescherming en vocht. Gewoon een welbevinden, die onder de huid gaat.

Waardevolle inhoudsstoffen zoals; geitenboter, tarwe-eiwit, olijven bladeren en lindenbloesem-extract, jojoba-olie, shea boter, Q10, abrikozen en avocado olie zorgen voor de optimale verzorging en ondersteunen de huid gezond te houden.

Dit geldt ook voor onze reinigingsmelk!

Reinigingsmelk, wasgel, waardevolle verzorgingscrèmes, peeling, masker, verkwikkende fluid, tonic, effectieve oogverzorging en rijke serums (hoog geconcentreerde waardevolle bestanddelen) voor de extra zorg.
Er is voor alles gezorgd; voor een stralende teint, een frisse verschijning een allround gezonde en verzorgde gezichtshuid.

Start eerst eenvoudig met het reinigen van uw waardevolle huid met de Classic reinigingsmelk of reinigings-wasgel

Op basis van bijzondere verdragen over inhoudsstoffen, is de vernieuwde Classic-serie overigens met het kwaliteit keurmerk van het Kosmetikanalyse (stichting voor bevordering van de huidgezondheid) “zeer goed” voorzien.

Een gave huid en een jeugdige uiterlijk tot op hoge leeftijd: Wie droomt er niet van?

 

SKU: Reinigingsmelk
Inhoud

Airfree-spender 200 ml, Airfree-spender 400 ml

Reserveer direct